TIETOA MEISTÄ


TAKSIJKL - Perinteinen taksi Jyväskylässä jo vuodesta 1987.


JYVÄSKYLÄ - LAUKAA - KORPILAHTI - MUURAME - HANKASALMI - ÄÄNEKOSKI - JOUTSA - JÄMSÄ - SAARIJÄRVI


Jyvässeudun Taksiautot Oy on aloittanut toimintansa Jyväskylässä kahden yrittäjän toimesta avoimena yhtiönä vuonna 1988. Tällöin nimenä oli Jyvässeudun Inva-Autot Ay.

Aluksi yritys toimi invataksikuljetusten tilausvälityskeskuksena.


Yhtiön kasvu lähti nousuun vuonna 1991 ensimmäisen invataksin hankkimisen jälkeen. Vuonna 1998 yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi, jolloin myös nimi vaihtui. Toiminta jatkui nimellä Jyvässeudun Tila-autot Oy.

Tähänkään nimeen ei oltu kuitenkaan vielä tyytyväisiä, vaan haluttiin nimi, joka kuvaisi paremmin yhtiön toimintaa. Näin nimeksi valittiin vuonna 2005 nykyinen nimi: Jyvässeudun Taksiautot Oy.

Yrittäjien aktiivinen toiminnan kehittäminen on mahdollistanyt yhtiön nykyisen toiminnan. Taksilain muututtua 1.7.2018 yhtiö hankki lisää sopimuskuljetuksia ja toiminta laajentui entisestään.

Nykyään Jyvässeudun Taksiautot Oy on merkittävä työllistäjä Jyväskylässä. Yhtiö työllistää yli 100 kuljettajaa ja kuljetuksia ajetaan yhteensä yli 90 taksilla. 

Takseja meillä on muuallakin kuin Jyväskylässä: Laukaassa, Korpilahdella, Muuramessa, Hankasalmella, Äänekoskella, Joutsassa, Jämsässä ja Saarijärvellä.